Våra Betongtjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av betongtjänster som är skräddarsydda för att möta dina unika projektbehov.

01.

Stödmurar

Våra stödmurar är designade för att kombinera funktion och estetik. Oavsett om det handlar om att skapa nivåskillnader

02.

Gjutning av Betonggolv

Vi specialiserar oss på gjutning av betonggolv för kommersiella och industriella utrymmen

03.

Betongpumpning

Vår betongpumpningstjänst ger dig en effektiv och bekväm metod för att leverera och placera betong på svåråtkomliga eller högt belägna platser.

Våra tjänster inom betongkonstruktion omfattar betongstommar, industriplattor, stödmurar och husgrunder som villaplattor, och de är utformade för att möta en mångfald av projektbehov.

Industriplattor​

Våra industriplattor är skapade för att tåla de mest krävande industriella miljöerna. Med en hängivenhet till kvalitet och hållbarhet levererar vi skräddarsydda lösningar för betonggolv som är utformade för att stå emot påfrestningar och säkerställa en jämn arbetsyta.

Betongstommar

Våra betongstommar är kärnan i varje stark och pålitlig struktur. Med noggrannhet och expertis skapar vi skräddarsydda betongstommar som utgör grunden för framgångsrika byggprojekt.

Stödmurar

Våra stödmurar är skapade för att förena funktion och estetik. Oavsett om det handlar om att skapa nivåskillnader, erosionsskydd eller att förbättra landskapet, erbjuder vi skräddarsydda stödmurlösningar.

Husgrunder – Villaplattor

Villaplattan utgör grunden för ditt drömhus. Vi är specialister på att skapa starka, tåliga och jämnt fördelade betongplattor som är idealiska för bostadsbyggnation.

Thermomur

Vårt Thermomur byggsystem är en avancerad och energieffektiv lösning för byggprojekt. Med fokus på termisk isolering och hållbarhet erbjuder vi Thermomur som ger överlägsen värme- och ljudisolering, samtidigt som de är enkla att installera.

Betongtjänster

Lindmans Betong strävar efter att vara din främsta partner inom betongkonstruktion. Vår dedikation till kvalitet, erfarenhet och kundfokus gör oss till det uppenbara valet. Med skickliga hantverkare och en stark hängivenhet till ditt projekt, garanterar vi att varje betongarbete levereras med precision och professionalism. När du väljer oss, väljer du pålitlighet och resultat som varar!

Våra betongtjänster: Husgrunder – villaplattor, stödmurar, gjutning av betonggolv, betongpumpning, betongstommar, betongplattor, industriplattor och thermomur.